5 ανακαλύψεις ομορφιάς του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι που πέρασε δοκίμασα κάποια προϊόντα ομορφιάς που αποδείχθηκαν ότι σε εμένα ήταν ιδανικά.

5 ανακαλύψεις ομορφιάς του καλοκαιριού




Έτσι θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου και να σου γράψω τις εντυπώσεις μου για το καθένα.


Sanex Zero% Normal Skin Αφρόλουτρο

Sanex Zero% Normal Skin Αφρόλουτρο

Στο αφρόλουτρο Sanex Zero% Normal Skin Shower Gel βρήκα αυτό που έψαχνα, δηλαδή αίσθηση φρεσκάδας για αναζωογόνηση και ουδέτερο άρωμα για να μπορώ να φοράω το άρωμα ή το body lotion της επιλογής μου, χωρίς να μπερδεύονται οι μυρωδιές.

Βέβαια το σημαντικότερο στο Sanex Zero% Normal Skin Shower Gel είναι ότι δεν μου προκαλεί κνησμό στο δέρμα και δεν αφήνει ξηρότητα στην επιδερμίδα, εξαιτίας της σύνθεση του που δεν περιέχει χρωστικές και σαπούνι.


Bioten Beloved Coconut Body Lotion

Bioten Beloved Coconut Body Lotion

Μια τυχαία αγορά της στιγμής ήταν το Bioten Beloved Coconut Body Lotion, όμως αποδείχθηκε ως η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω.

Φυσικά το Bioten Beloved Coconut Body Lotion έχει πολύ ωραίο άρωμα καρύδας, όμως το πιο σπουδαίο είναι ότι ενυδατώνει σε βάθος και αυτό διαρκεί για ώρες.

(Θέλω να δοκιμάσω και το body butter της σειράς, ίσως και σε κάποιο άλλο άρωμα.)



DUST+CREAM Άρωμα Τύπου Bronze Dioca No164 

DUST+CREAM Άρωμα Τύπου Bronze Dioca No164

Με τα αρώματα DUST+CREAM έχω μια εμμονή μαζί τους, υπάρχουν κάποια που ταιριάζουν στο δικό μου δέρμα και τα αγοράζω ξανά και ξανά.

Σε αυτά λοιπόν έρχεται να προστεθεί και το DUST+CREAM άρωμα τύπου Estee Lauder Bronze Goddess, έχει υπέροχο άρωμα με μια σικ πινελιά που διαρκεί ώρες.


Uriage Hyseac Mat Mattifying Emulsion

Uriage Hyseac Mat Mattifying Emulsion

Αυτό το καλοκαίρι δοκίμασα προϊόντα της εταιρείας Uriage, όπου κύριο συστατικό τους είναι το ιαματικό νερό. Σε αυτά ανήκει και η κρέμα προσώπου για ματ αποτέλεσμα Uriage Hyseac Mat Mattifying Emulsion, έχει απαλή υφή και ανοιχτό πράσινο χρώμα.

Απορροφάται γρήγορα και αυτό που μου αρέσει στην Uriage Hyseac Mat Mattifying Emulsion είναι το αναζωογονητικό άρωμα, όταν εφαρμόζεις την κρέμα στην επιδερμίδα του προσώπου.


Lavish Care Complete Coverage Concealer Νο1

Lavish Care Complete Coverage Concealer Νο1

Το κονσίλερ Lavish Care Complete Coverage Concealer Νο1 το φορούσα όλο το καλοκαίρι και διαπίστωσα ότι ακόμα και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και μετά από πολλές ώρες στην δουλειά δεν έσπαγε, το αποτέλεσμα έμεινε αναλλοίωτο και φωτεινό.

Καθώς η σύνθεση του κονσίλερ Lavish Care Complete Coverage Concealer Νο1 είναι σχεδιασμένη να μειώνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης στην περιοχή των ματιών και προσφέρει πλήρη κάλυψη στις ατέλειες με διάρκεια έως 12 ώρες.



Αυτά ξεχώρισα το καλοκαίρι και σίγουρα θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ, εκτός ίσως του body lotion με άρωμα καρύδα, θα το προτιμήσω σε ένα πιο φθινοπωρινό άρωμα.


Αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω μοιράσου μαζί μου την εμπειρία σου με ένα σχόλιο.




2 σχόλια:

Από το Blogger.