10 κακές συνήθειες που πρέπει να αποφύγεις ως blogger

Είναι αρκετές οι φορές που αναρωτιέσαι πως μπορείς να κάνεις το blog σου να ξεχωρίζει και να εξελιχθείς ως blogger, παρακάτω θα βρεις 10 συνήθειες που συχνά υιοθετεί ειδικά στο ξεκίνημα ένας blogger που εσύ πρέπει να αποφύγεις.

10 κακές συνήθειες που πρέπει να αποφύγεις ως blogger




Μην αντιγραφείς.
Το αυθεντικό κείμενο, είναι προτιμότερο καθως είναι ειλικρινές. Δεν πειράζει αν δεν είναι ένα μακροσκελές κείμενο, αφου είναι αυτά που εσύ σκέφτεσαι και θέλεις να μοιραστείς.


Μην είσαι κυνικός. 
Πρέπει να είσαι ειλικρινής χωρίς να περιφρονείς όσους σε εμπιστεύονται και εκτιμάνε. Ειδικά όταν είσαι αποδέκτης δωρεάν προϊόντων.


Μην χρησιμοποιείς έντονο φόντο.
Προσπάθησε να αποφύγεις το έντονο φόντο όπου υπάρχει κείμενο, καθώς κουράζει κατά την ανάγνωση.


Μην φορτώνεις την πλαϊνή στηλη.
Τοποθέτησε μόνο χρήσιμα wigdet, επειδή ο πλεονασμός και wigdet που δεν έχουν μια σπουδαία χρησιμότητα για το blog, δυσκολεύουν στην φόρτωση του ιστολογίου.


Μην είσαι αγενής. 
Η απάντηση σε ένα σχόλιο στο blog σου δείχνει σεβασμό και εκτίμηση στον αναγνώστη που επέλεξε να διαβάσει την δική σου ανάρτηση.


Μην τοποθετείς wigdet που πετάγονται και ανοίγουν μονά τους.
Τα συγκεκριμένα wigdet, παράδειγμα βίντεο ή μουσική, απωθούν και τρομάζουν τον αναγνώστη. Καθώς επίσης βαραίνουν στην φόρτωση της εμφάνισης του blog.


Μην γίνεσαι ανοικοκύρευτος.
Πριν δημοσιεύσεις κάθε ανάρτηση φρόντισε να ελέγξεις την ορθογραφία και τα κενά ανάμεσα σε κείμενα και φωτογραφίες, ώστε ολα είναι αρμονικά και καλαίσθητα.


Μην χρησιμοποιείς τεράστιες φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες που έχουν διαστάσεις που πιάνουν σχεδόν ολόκληρη την οθόνη, τρομάζουν τον αναγνώστη και είναι αντιαισθητικές.


Μην γίνεσαι αντικοινωνικός.
Τα social media πλέον είναι στην καθημερινότητα μας, όποτε η έλλειψη δεν βοηθά στην προβολή του blog και στην σύναψη διαπροσωπικών σχέσεων.


Μην κρύβεσαι.
Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσαι πίσω από το blog καθώς είναι δημιούργημα σου και θα πρέπει να είσαι περήφανος για αυτο, όποτε να βάζεις την φωτογραφία σου και λίγα λόγια για σένα για να μπορεί ο αναγνώστης να αποκτήσει μια οικειότητα με το ιστολόγιο.


Αυτές είναι οι δέκα συμβουλές ώστε να μην αποκτήσεις κακές συνήθειες που θα βλάψουν το blog σου και αν τις ακολουθήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.